MALOM VENDÉGHÁZ

Történetünk


Kedves Leendő Vendégünk!


Önálló Vendégházunk hatalmas udvarával, gyümölcsfákkal, nádassal, patakkal szegélyezve minden idelátogató Vendég szívébe költözik már az első pillanatban! Szomszédunkban a festői szépségű 500 éves Talabér Vízimalom található, melynek épületében Pékmúzeum és Herbárium is működik, valamit az udvaron a Festetics-Füvészkert terül el.

Vendégházunk a gyermekek számára homokozóval, és a hozzá tartozó felszereléssel, hintával, libikókával, focikapuval és labdával, valamint kültéri pingpongasztallal teszi színesebbé a nyaralás napjait. A felnőtteknek ezeken túl tűzgyújtásra alkalmas hely teszi lehetővé a bográcsozás és grill-party felejthetetlen ízeit. Szükséges eszközöket (bogrács, nyárs, korlátlan tűzifa) biztosítunk. Rossz idő esetén a jól felszerelt, fűthető nappali-konyhában készíthetik az elemózsiát, viszont a gyenesdiási tartózkodás elmaradhatatlan részeként ajánljuk Vendégeink figyelmébe a falubeli éttermek és csárdák végig kóstolását, melyhez 10% kedvezményt biztosító Gyenes Gasztro Kártyát biztosítunk!

Vendégházunk elhelyezkedése is rendkívüli. A 71. sz. főútról a Malom utcán át könnyen megközelíthető. A járművek biztonságáról a tágas, zárható parkolónk gondoskodik. A Balatoni Bringa-körút a patakparti Forrás-Tanösvényen sétálva 2 perc, a méltán híres, 2021-ben is Kék Hullám Zászlós diási Játékstrand 10 perc. Gyenesdiás egyik ékköve, a Mária-szobor kevesebb mint fél órányi gyaloglással elérhető, ahonnan a Keszthelyi-öböl felejthetetlen panorámája tárul elénk. Keszthely belvárosa, a Festetics Kastély és a különböző bevásárlóközpontok is egészen közel vannak, autóval maximum 10 percre.

Vendégházunk 4 főt tud fogadni. Gyermekes családok, párok és 4 fős baráti társaság számára ideális hely.

Reméljük, hogy Vendégházunkban köszönthetjük a közeljövőben.

Üdvözlettel:

Vértesaljai Család